Laden...

Werkwijze

Werkwijze

Noorderlichtadvies en vormgeving

Noorderlichtadvies en Vormgeving wil zoveel mogelijk in de pas lopen binnen de disciplines van een project.

Wij beginnen dan ook altijd met een intake gesprek voor offerte. Het zien van het projectbeeld en luisteren naar de direct betrokkenen geeft een goed beeld om vandaar uit een overwogen prijsvorming te maken voor offerte. Bij opdracht gaan wij onze ideeën en visie weergeven middels een vlekken / schetsplan. Met daarin lichtimpressies verwoord en een armaturen voorstel. Het vervolg is bij goedkeuring het idee doorontwikkelen naar een V.O. ( Voorlopig Ontwerp).

Hierin wordt het idee concreet gemaakt door berekeningen en simulaties. Een begroting en vermogenslast en facilitaire inventarisatie. Proefopstellingen en of bemonstering geven richting aan het lichtbeeld en de armatuur vormgeving. Met de verkregen inzichten van V.O. is er de mogelijkheid een gerichte uitwerking te maken naar een D.O. (Definitief Ontwerp) .

De eindrapportage is op papier en digitaal voor alle betrokkene beschikbaar, de communicatie voor uitvoering kan zo één op één plaats vinden.

Tijdens de uitvoering begeleiden wij de lichtvormgeving binnen het project tot het gewenste resultaat door te communiceren met de installateur in uitvoering en opdrachtgever.

Wij denken zo met u te komen tot een goed resultaat.